Foto: srpskainfo.com

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je kako izgleda njen život kada se kamere ugase.

Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vrijeme naučimo sve što se kućnih poslova tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumijemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora, rekla je Ceca, pa otkrila kako izgleda život u njena četiri zida.

– Lidija i ja, kao i naša djeca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja djeca. Kod nas je sve spontano i opušteno – rekla je ona.

Ceca je otkrila da li i danas, kao kada su Veljko i Anastasija bili mali, zivka i provjerava svoju djecu.

– Apsolutno! Oni su moja djeca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave nego da budem uporna dok ih ne dobijem – priča Ceca i otkriva koja je njena tajna što su joj uvijek koncerti prepuni.

– To je isključivo zahvaljujući dobrim pjesmama. Ne postoji nikakva čarolija, tajna, recept. Imam veliki broj hitova, karijeru koja je stabilna i čvrsta, zbog čega moja publika dolazi na moje nastupe – dodaje ona.

Folk diva je okrila i da li joj je neka njena pjesma dosadila.

– Moram priznati da jesu. Imam favorite iz svog repertoara, takođe i neke koje publika voli, ali ja svaku pjevam na isti način, sa istom emocijom i energijom – kaže Ceca Ražnatović za Alo.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )