Foto: Ilustracija

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (37) nalazi se u najtežem trenutku karijere nakon što čitavo ljeto pokušava napustiti Manchester United, a čini se da nikada nije bio aktivniji na društvenim mrežama i to se prije svega odnosi na komentarisanje.

Naime, povrijeđeni Ronaldo često objašnjava navijačima svoju stranu priče, a sada je otišao korak dalje i na Instagramu je najavio intervju u kome će objasniti sve ono što mu se desilo u posljednjih nekoliko mjeseci na Old Traffordu.
 
"Znat ćete istinu kada me budu intervjuisali za nekoliko sedmica. Mediji vas lažu. Imam svesku u koju sam u posljednjih nekoliko mjeseci pisao više od 100 vijesti u kojima me spominju, a možda je pet tačno. Zamislite samo kako je to", napisao je Ronaldo.

Podsjetimo, postoje dva problema zbog čega Ronaldo ne može napustiti United, a to su što ga klub ne želi tek tako pustiti te ga istovremeno i niko ne želi dovesti.
Takva situacija najviše šteti Unitedu pa čelnici kluba posljednjih dana razmišljaju i o raskidu ugovora.
 
U međuvremenu je pokvario odnose s novim trenerom Erikom ten Hagom kojeg nije ni pozdravio nakon katastrofe protiv Brentforda.
 
Ostaje nam da vidimo kako će se nastaviti njihova saradnja ukoliko Portugalac ostane na Old Traffordu, što u ovom trenutku djeluje sve izvjesnije.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )