Foto: glassrpske

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske demantovalo je navode da Igor Dodik, sin predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, ima hrvatsko državljanstvo.

"Uvidom u evidenciju zahtjeva za sticanje hrvatskog državljanstva rođenjem, koja se vodi u Ministarstvu unutrašnjih poslova, utvrđeno je da osoba imena Igor Dodik /otac Milorad/ nije podnosila zahtjev za sticanje hrvatskog državljanstva", naveli su iz MUP-a za ATV.
 
Kako dalje dodaju, informacija da je osobi dodijeljeno hrvatsko državljanstvo, koju su prenijeli neki mediji, nije tačna.
 
Informaciju o dodjeli državljanstva juče je na društvenoj mreži "Iks" demantovao i Igor Dodik.
 
"Još jedna u nizu laži koje su lako provjerljive. Gospodo koji ste objavili i prenijeli vijest, da držite do svog kredibiliteta, prvo bi provjerili istinitost", napisao je, između ostalog, Dodik.
 
Bivši inspektor Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske Nikola Kajkić rekao je da je Igor Dodik, sin Milorada Dodika, prije 15 dana dobio državljanstvo Hrvatske. To je na svom portalu i u obraćanju medijima objavio Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )