Foto: Facebook/Olja Stanković

Rekao je da je isključio društvene mreže i mobitel. Sa sobom je ponio dokumente i pasoš jer želi, rekao je, otići u Kanadu

"Rekao sam svoju odluku, želio sam otići. Nisam nestao, javio sam se", rekao je o današnjem ispitivanju Aleksa Stanković (21), mladić iz Srbije koji je juče pronađen u Beogradu nakon potrage od mjesec dana.
 
On je nestao gotovo u isto vrijeme kad i Splićanin Matej Periš, majka Olivera je policiji u Kruševcu javila da ga nema 28. prosinca 2021. godine. Posljednji put signal njegova mobitela locirali su u Beogradu.
 
"Isključio sam sve profile na društvenim mrežama i odlučio  život nastaviti samostalno", kaže. Mladić je ispričao da je isključio telefon, da ne želi kontakt s majkom i da uopće nije znao da ga traže. 
 
Nikakve posebne motive niti razloge zbog kojih je otišao nije iznio, osim želje da živi svoj život. Vijesti, ističe, nije pratio, a internet je koristio zbog posla. Njegovo dovođenje u policijskom vozilu pod rotacijom i zanimanje medija ga je, kaže, zateklo.
 
"Šetao sam normalno u Beogradu, ulazio u trgovine, prije tri dana sam se vakcinisao protiv COVID-19", rekao je za Večernje novosti. Potvrdio je da ima planove vezane za Kanadu, da je ponio pasoš i druge dokumente.
 
Upravo je tokom njegova nestanka kao jedan od detalja bio i taj da su nestali njegovi osobni dokumenti. Nakon prespavane noći u smještaju koji je osigurao Centar za socijalni rad Aleksa se jutros vratio u Beograd.
 
"Hvala Bogu da su dijete našli! Neka slave i u ljubavi i zdravlju žive zagrljeni do kraja života tako", rekao je u emotivnoj izjavi Nenad Periš za Telegraf.rs.
 
Kako je rekao Nenad Periš, iz sveg srca se raduje jer je jedna majka našla svoje dijete.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )