Foto: TIJANA MILENTIJEVIĆ -EKSKLUZIVA

Pjevačica Tijana Milentijević prijavila je policiji da je pretučena od strane momka M.K. koji je bio bubnjar u njenom bendu.

Okršaj između pevačice i njenog momka odigrao se u ranim jutarnjim časovima kada je on u navodno alkoholisanom stanju udario šakom u lice, a ona je prijavila sve policiji i uputila se u Urgentni. On tvrdi da je nije udario jako kao i da je ona njemu nanela lakše telesne povrede.

Pevačica se sada oglasila u veoma lošem stanju, teško je disala i plakala.

“Molim vas teško mi je, ne mogu sada da pričam o tome”, rekla je, a kada upitana da li može da odgovori da li je zaista bila pretučena, napravila je pauzu, a zatim odgovorila.

“Molim vas ipak ne želim da pričam o tome, nisam u stanju”, odgovorila je Tijana, a plakala je u toku celog razgovora.

Podsetimo, okršaj se dogodio u jutarnjim časovim kada je M.K., kako je ona tvrdila u policiji, nasrnuo na pevačicu.

– Danas u 12.05 Tijana Milentijević prijavila je policiji da je pretučena od strane dečka, sa kojim je bila u vezi, u njenom stanu na Voždovcu. Na mesto gde se to desilo policija je došla na njenu prijavu u stan. Tijana je izjavila da je njen momak prepodne u vidno alkoholisanom stanju udario šakom u lice i polio je hladnim tušem. Nije imala vidljivih povreda, ali je otišla u Urgentni centar – kaže izvor iz policije za Blic.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )