Foto: glassrpske

BEOGRAD - Serija “Tajne vinove loze” bila je jedna od najgledanijih serija na Radio-televiziji Srbije, kako prenosi portal ove televizije, a u Beogradu trenutno traje snimanje njenog nastavka.

Ova serija pratila je priču Vuka i Vere, koje su glumili Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, koji će, kako navode autori i glumci serije, i dalje pokušati da se bore za svoju ljubav. U drugoj sezoni, novi lik u seriji, kojeg će da tumači Nikola Kojo, pokušaće da ih razdvoji.
 
- Ima dosta zapleta, dosta događaja. Mislim da ima i dosta zanimljivih obrta i razvoja likova i odnosa. Menjaju se pozicije, menjaju se stvari i u biznis i na emotivnim planovima junaka - kaže glumica Milica Zarić.
 
Glumac Vojin Ćetković, koji igra Vuka, naveo je da je serija vjerovatno dobro prihvaćena kod publike, jer se bavi porodicom.
 
- Njih je najviše privuklo to što se posle nekog vremena pojavila porodična serija koja nije tretirala određene slojeve ljudi ili grupe, neke interesne sfere, nego se prosto bavila dvema porodicama - ističe Ćetković, koji je dodao da će se nekim junacima desiti nevjerovatne stvari, te da su neizvjesnost i iščekivanje glavno zbog čega publika ostaje vezana za male ekrane.
 
Glumica Sloboda Mićalović, koja glumi Veru, navela je da je njoj rad na drugoj sezoni nekog projekta uvijek teži.
 
- Meni je druga sezona uvek zahtevnija. Druga, treća, četvrta, šta god da sam radila po sezonama. Zato što kada je prva sezona publika ne zna šta da očekuje, niti mi znamo kako će to da prođe. Sigurno da postoji, što se mene lično tiče, jedna doza pritiska i odgovornosti - navodi ona.
 
Glumica Anita Mančić rekla da je gledaocima u Srbiji nedostajala baš ovakva serija.
 
- Odavno nisu gledali nešto tako pitko, lagano, pristojno, kulturno. Pretpostavljam da im nedostaje nešto tako i nešto što nije agresivno, nešto što neguje neke porodične vrednosti – navodi ona.
 
Snimanje druge sezone počelo je prije 15 dana i trajaće do oktobra. Serija je rađena prema scenariju Mirjane Bobić Mojsilović, Ive Mitrović i Marka Popovića. Kao režiseri na projektu rade Ana Marija Rosi, Gorčin Stojanović, Marko Glušič, Dejan Karaklajić, Marko Manojlović i Kosta Đorđević.
 
1.200.000
 
evra izdvojio je do sada Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu za kontinuirano liječenje troje djece koja boluju od spinalne mišićne atrofije.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )