Foto: Twitter

Nova Netflixova serija "Dear Child" osvojila je korisnike streaming platforme te je za samo nekoliko dana od izlaska dobila brojne pozitivne recenzije, a gledaoci su oduševljeni ovim psihološkim trilerom.

"Dear Child" baziran je na istoimenom bestseleru, čiii originalni naslov na njemačkom glasi "Liebes Kind". Priča počinje kada nepoznatu ženu udari automobil u šumi. Nesreća je ostavlja u kritičnom stanju i ne može komunicirati pa doktori postavljaju brojna pitanja misterioznoj djevojčici koja ju je pratila.
 
Dok medicinari pokušavaju da identifikuju ženu – i ispituju da li čudno dijete s kojim je bila, govori istinu – ubrzo shvataju da bi par mogao biti povezan sa slučajem nestalih osoba od prije 13 godina.
 
U reakcijama na društvenim mrežama gledaoci su hvalili seriju uz komentare da vas "odmah očara" i da ne možete prestati gledati.

"Dear Child' me drži na ivici kreveta", "Način na koji vas 'Dear Child' usisa, jezivo dobro", glasili su neke od reakcija. "Dear Child" je njemačka produkcija, a dok većina zvijezda serije potječe iz ove zemlje, neke od njih možete prepoznati ako ste veliki obožavatelj Netflixovih drama. Glavna zvijezda Kim Riedle (koja glumi misterioznu majku koju je udario automobil) ranije se pojavljivala u Netflixovoj seriji "Skylines", dok njenu 12-godišnju kćer Hannah igra Nalia Schuberth, koja se pojavila u "Bird Box: Barcelona".

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )