Foto: srpskainfo.com

Slavni pjevač Predrag Živković Tozovac nedavno je napunio 84 godine, a sada je otkrio koliko mu teško pada izolacija i kako provodi vrijeme, ali i i ko brine o njemu.

– Ko se nadao da će ovaj virus biti ovoliko rasprostranjen. To nije samo u lokalu, zahvatilo je cijeli svijet. Ovo je neko novo zlo! Imali smo Variola veru, pa kugu, sve smo to preživjeli, a ko se nadao da će ovako nešto da nas snađe sada – rekao je Tozovac.


Pjevač je naglasio da od prvog dana poštuje pravila vanrednog stanja i opisao kako provodi vrijeme u izolaciji sobzirom na to da ima 84 godine.


– Pridržavam se svega što je struka rekla i državni organi. U kući sam, ne mrdam. Veoma sam uplašen. Po cijeli dan čitam i slušam vijesti. Nije mi svejedno. Vrijeme ubijam i slušajući muziku i gledajući filmove. Muzika je moj život i ona mi je pomagala u najtežim trenucima u životu. Volim sve vrste muzike – romanse, šlagere, sve. Sve sam vam time rekao – istakao je za Pink.rs, pa dodao da o njemu brinu supruga i njena kćerka.

– Supruga i njena kćerka su uz mene i sve što treba tu su da mi pruže, ugode. Nadamo se da će ovo brzo proći. Plaši me to što najveći stručnjaci na svijetu nemaju još uvijek lijek za taj opaki virus, već se pacijentima daju neki lijekovi koji su korišćene u doba nekih drugih-sličnih pandemija. Izolacija je zato jedina borba trenutno.

Tozovac ističe da su ga Ana Bekuta i Milutin pozvali dok u izolaciji i da se često čuje sa Merimom Njegomir.


– Nedavno me je pozvala Ana Bekuta. Baš me je obradovala i dirnula, ona i Milutin su divni ljudi. Često se čujem sa mojom Merimom Njegomir. Ona je divna žena i majka, za primjer. U kontaku sam sa Novicom Negovanovićem i Gedžom – istakao je, a onda se u jednom momentu prisetio najtežeg trenutka u njegovom životu.

– Prošao sam dosta toga. Ovo jeste strašna stvar koja nas je zadesila, ali bilo je i gorih koje ne mogu da se porede. Okupacija 41. godine, zlo nad zlim. Niste smjeli na ulicu da provirite, policijski čas. Rođen sam u Kraljevu 1936. godine, a taj grad je bio najveće srpsko stradalište. Ja sam jedno od tih siročića koji su preživjeli. Oca su mi streljali, kuma koji je imao 12 godina. Strašna su to sjećanja, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )