Foto: YOUTUBE/ZVEZDE GRANDA

Ivan Rajić, učesnik "Zvezda Granda", diskvalifikovan je iz ovog takmičenja jer nije pristao da sa "Grand" produkcijom potpiše ugovor o saradnji na devet godina.

Ivan se, naime, oglasio na svom Instagramu ovim povodom i objasnio situaciju u kojoj se našao.

– Dragi prijatelji, ovim putem vas želim obavijestiti da je moj nastup sinoć ujedno bio i moj posljednji nastup u “Zvezdama Granda”. Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali od mog prvog pojavljivanja na ovoj sceni. Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način. Nažalost u ovom trenutku moje karijere jednostavno nisam spreman napraviti ogroman korak kao što je potpisivanje ugovora od 9 godina, ovim odbijanjem sam dobio obavještenje da sam diskvalifikovan te da se moj put ovde završava.

Ne znam koliko ste mogli primijetiti da sam u takmičenju imao stil pjevanja i ponašanja upravo onako kako ja osjećam muziku i volio bih ostati vjeran onom što sam ja zapravo. Osjetio sam da potpisivanjem ugovora gubim ono što vam predstavlja Ivan Rajić. Ja ću se u budućnosti posvetiti drugim projektima, a možda se nekada budemo opet gledali na najvećoj sceni Balkana, nikada se ne zna šta život nosi. Možda će neki misliti da je ovo greška ali ne mogu protiv sebe… Želim svu sreću kolegama koji su prošli dalje i s pažnjom ću vas pratiti sve do finala. Vaš Ivan Rajić – napisao je Ivan, dok su se ispod ove objave ređali komentari podrške.

Podsjetimo, nedavno je diskvalifikovana učesnica “Zvezda Granda”, Vanja Knežević zbog sukoba koje je imala sa žirijem, prenosi Blic.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )