Foto: Screenshot

Ekvadorska misica Landi Paraga ubijena je u gradu Kuevedu dok je bila u jednom restoranu, a nadzorne kamere snimile su ovaj stravičan zločin.

Na šokantnom snimku vidi se kako dvojica naoružanih napadača upadaju u restoran, dok Landy i jedan muškarac stoje pored stola. Dok je par stajao i razgovarao, napadači su ušli u restoran i ispalili nekoliko hitaca u njih dvoje te su odmah napustili objekt.
 
Policijska istraga je u toku, a više detalja biće poznato po okončanju iste, navodi Daily Mail.
 
Inače, Paraga je bila bivša takmičarka za Mis Ekvadora i predstavljala je provinciju Los Rios 2022. Ima preko milion pratilaca na društvenim mrežama, Instagramu i TikToku. Sa samo 23-godine je postala vlasnica firme za uvoz stvari za domaćinstvo i vodila je sopstvenu liniju sportske obuće, prenosi Klix.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели LANDY PARRAGA (@landyparraga.ec)



Inače, Paragino ime je pomenuto u decembru 2023. u chatu koji je objavila kancelarija javnog tužioca u okviru velikog slučaja organizovanog kriminala koji istražuje.
 
Jedan od 52 ljudi koje terete u ovom slučaju je Helive Angulo, poznatiji pod nadimkom Estimado. On je u chatu rekao trgovcu drogom Alehandru Noreru, čijom imovinom upravlja, da ga je policija ispitivala u vezi Parrage.
 
"Ako moja žena naiđe na bilo šta u vezi nje, gotov sam", odgovorio je Norero.
 
"Prijatelju, njeno ime ne može da se pojavi nigdje. Inače će se čitav moj svijet srušiti", glasio je odgovor.
 
Norero je ubijen u zatvoru 2022, šest mjeseci nakon što je zatvoren.
 
Transferi novca na Parragin račun su pod istragom javnog tužilaštva.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )