Foto: Srpskainfo

Vladan Danilović je otputovao u Portugal na potpis ugovora sa Nasionalom. Borac je tako ostvario najveći transfer u istoriji, a trener Vlado Jagodić moraće da traži nova rješenja u veznom redu.

Ipak, Jagodić ističe da je ponosan na mladog igrača koji je debitovao upravo pod njegovim vođstvom u Šamcu.

– Danilović je bio među najkvalitetnijim našim igračima, ali je od početka bila jasna strategija kluba da nas napušta nakon evropskih mečeva. Njegov odlazak će biti hendikep za ekipu, ali sa druge strane drago nam je zbog njega i što odlazi u kvaalitetnu ligu, a uz to je klub napravio kvalitetan transfer i ovo je primjer mladim igračima da uspjeh ne dolazi preko noći. Vladan je dosta istrpio tokom karijere, brojne kritike, a stpljivo je radio i pokazao svoj kvalitet. Došao je do reprezentacije, dobrog transfera i ne sumnjam da će još napredovati jer je vrijedan igrač. Trenutno ćemo zamjenu za njega tražiti u našim redovima, ali sigurno do kraja prelaznog roka ćemo angažovati jednog ili dva igrača. Ono što je sigurno da to neće biti Marin Ljubičić koji me razočarao. Takođe, sigurno je da to neće biti igrači u poznim godinama – istakao je Jagodić.

Siniša Dujaković je takođe poželio mnogo sreće Daniloviću.

– Čestitam Vladanu na transferu, svima nam je teško pao što nas napušta, ali sa druge strane smo srećni jer je izborio kvalitetan transfer. Bio je zaista saigrač za primjer, istrpio je veliki pritisak, kritike i omalovažavanja i pokazao primjer kako može da se uspije uz puno odricanja. Uvjereni smo da će i tamo ostaviti značajan trag – poručio je Dujaković.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )