Foto: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

BiH Kolor festival ovog ljeta biće jedan rijetkih događaja koji će simbolizovati povratak života u “normalu”. Budući da je zainteresovanost veća nego ijedne godine do sada, organizatori su najavili još više boja i nesvakidešnje izglede bina.

Iako je, do posljednjeg trenutka, bilo neizvijesno da li će se uopšte najšareniji festival u regionu biti organizovan zbog nepovoljne epidemiološke situacije, organizatori su objavili imena prvih izvođača. Festival će i ovog ljeta ponuditi mnoštvo sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te odlične avanture i zabave.

Glavnu binu predvodiće popularna imena iz regiona poput Divolly & Markward, Vantiz, Vandal Steve, Galoski i Wreckage i mnogi drugi.

Za ljubitelje nešto “tvrđeg” zvuka, na Hammer stage će nastupiti popularni Marko Nastić, Dejan Miličević i Bokee, kao i druga prepoznatljiva imena elektronske scene u regionu i šire.

– Prvi kontigent ulaznica je već rasprodat. Ne možemo da vjerujemo koliko su se ljudi poželjeli festivala i provoda. Zaista vjerujemo da će ovo biti najbolje izdanje do sada, najviše zbog energije koja se osjeti u zraku – izjavio je predsjednik udruženja “BIH Kolor festival”, Dražen Zimonjić.

– Iako su budžeti svih sponzora značajno smanjeni, te nedefinisana još uvijek pomoć od grada, mi ne odustajemo od ideje da uložimo svu raspoloživu energiju i sredstva u namjeri da što prije vratimo u stanje kojem smo bili prije pandemije –  dodao je Zimonjić.

Podsjećamo, peti BiH Kolor festival se održava 20. i 21. avgusta na poligonu za obuku vozača u Brčkom, sa početkom u 18 časova, a ulaznice možete nabaviti na kupikartu, te svim njihovim prodajnim servisima, kao i Caffe Vanilla Brčko i kafe bar Hemingvej Bijeljina.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )