Foto: srpskainfo.com

Načelnik sektora krim-policije Policijske uprave Prijedor Radenko Bašić ubijen je jutros u pucnjavi u Pećanima kod Prijedora.

09.49 Iz Ministarstva unutršnjih poslova Republike Srpske oglasili su se nakon ubistva načelnika sektora krim-policije PU Prijedor Radenka Bašića. Iz policije su saopštili navodeći inicijale, da je u Prijedoru ubijen policijski službenik Policijske uprave u ovom gradu. Dodali su i da preduzimaju mjere i radnje u okviru istrage teško ubistvo, a sve u cilju pronalaska počinioca ovog krivičnog djela.



09.30 Mještani Prijedora u šoku. Ne mogu da vjeruju da se desilo ubistvo u njihovom naselju. Ljudi su uplašeni i uznemireni.

09.10 Zbog ubustva načelnik sektora krim-policije PU Prijedor Radenka Bašića punktovi policije postavljeni i u susjednim opštinama i gradovima, saznaje Srpskainfo. Pretresi i punktovi i širom Banjaluke.



09.00  Ubijeni Bašić krenuo na posao kada mu je ubica prišao s leđa i upucao ga. Prijedor potpuno blokiran, policija na svakom koraku.

08.50 Nakon ubistva načelnika sektora krim-policije PU Prijedor Radenka Bašića, policija je opkolila Prijedor.

08.25. U pucnjavi u Pećanima, ubijen je načelnik sektora krim-policije PU Prijedor Radenko Bašić.
 
08.00 Policijskoj upravi Prijedor jutros u 6.53 časova prijavljeno je da je u naselju Pećani u Prijedoru nepoznata osoba pucala iz vatrenog oružja na drugu osobu koje je tom prilikom smrtno stradala.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )