Foto: FSS BiH

Fudbaler Borca i mladi reprezentativac Đorđe Milojević je na prijateljskoj utakmici protiv Katara ponio kapitensku traku u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Za njega kao i za još nekoliko mladih igrača iz Borca praktično nije bilo odmora nakon osvajanja titule šampiona, te igranja finala Kupa BiH, jer su se odmah stavili na raspolaganje selektoru Slobodanu Starčeviću za prijateljske mečeve u Hrvatskoj.

– Za mene je bila privilegija i čast da ponesem kapitensku traku. Odigrali smo dvije utakmice u kojima smo savladali Maltu 1:0, te Katar U23 sa 5:1, a imaćemo još jedan meč. Prvi put sam na okupu sa ovom generacijom i pokazali smo da imamo potencijal. Veliko mi je zadovoljstvo što sam tu i svakako da kad reprezentacija zove da nema razmišljanja. Odmah sam prihvatio poziv iako je to značilo da nemamo odmora nakon završetka lige- istakao je Milojević.

Selektor Slobodan Starčević je želio da proširi bazu igrača za nastavak kvalifikacija.

– Katar je dobra kompaktna ekipa ali nas je selektor odlično pripremio i slavili smo ubjedljivo 5:1.Svakako da ova pobjeda mnogo znači ali eto za par dana imamo novu utakmicu protiv istog protivnika. Ova utakmica će sigurno biti teža. Naravno daćemo maksimum kako bi slavili i u ovoj utakmici i kako bi pripreme zavrsili sa sve tri pobjede. U septembru imamo nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat i ako Bog da izborimo plasman na njega – istakao je Milojević.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )