Foto: MILICA PAVLOVIC/YOUTUBE

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović i kralj emotivnih pesama Saša Matić su juče objavili dugoočekivanu duetsku pesmu "Oko Moje" i opravdali očekivanja njihovih fanova, o čemu svjedoče prvi rezultati.

Naime, iako je publika navikla da pjevači u ljetnjem periodu objavljuju pesme bržeg ritma koje su namijenjene provodu u noćnim klubovima, u ovom slučaju se pokazalo da pravila ne postoje kada je u pitanju dobra i kvalitetna pjesma.

Spot za duetsku pjesmu “Oko Moje” zabilježio je milion pregleda za samo 22 sata, što je fenomenalan rezultat, a fanovi popularnog dvojca su posebno zahvalni na ovoj pjesmi koju su donijeli.

Sem pregledima, koji konstantno rastu, Miličini i Sašini fanovi su se potrudili da im i riječima zahvale što su im poklonili tako emotivnu pjesmu koju mogu da slušaju kada ostanu sami sa sobom.

– Hvala ti BOŽE, da konačno čujem pjesmu normalnu…da je razumijem, da je ne slušam samo tri dana, da je pošaljem nekome a da znam da će i on uživati u njoj.

– Hvala Bogu da izađe jedna normalna pjesma. Da legneš, pustiš pjesmu, prepustiš se mislima, uživaš… Bravo za Milicu sviđa mi se kako gradi karijeru i kako korača napred ka vrhu. Bravo za celu ekipu i hvala vam na ovoj pjesmi…

– Koji tekst, kako moćan spoj! Kakve su najave bile plašila sam se da će očekivanja biti prevelika ali niste razočarali, štaviše prevazišli ste sva očekivanja! Bravo za ovaj duet!!

– Odavno nije izašla bolja i kvalitetnija pesma, bez konkurencije!

Ako je vjerovati onoj narodnoj da se po jutru dan poznaje Milica i Saša imaju mnogo razloga da slave, budući da njihov duet “Oko Moje” u rekordnom roku osvaja region, piše Blic.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )