Foto: pixabay

Američki pevač Glen Medeiros se krajem 1980-ih proslavio hitom "Nothing's Gonna Change My Love For You". Nedavno je, u jednom podkastu, govorio o nemoralnim ponudama u svijetu šou-biznisa.

"Svuda je toga bilo. Vjerovatno bi mi prihvatanje donijelo više uspjeha u karijeri, ali nisam to želio. Neki moji prijatelji su pristali da se usele kod određenih ljudi koji bi ih 'pogurali', ali ja ne. Ponosan sam na to, mada mogu da razumijem i one koji su takve stvari radili", rekao je Medeiros u podkastu "Celebrity Catch Up".

On je 1988. godine četiri nedelje proveo na prvom mjestu liste hitova u Velikoj Britaniji, a 1990. je postao popularan i u SAD, zahvaljujući saradnji sa Bobijem Braunom na pjesmi "She Ain't Worth It".

Uprkos velikom uspjehu, odlučio je da napusti šou-biznis i posveti se nečemu drugom, pa je sada direktor jedne škole na rodnim Havajima. Kako je istakao, #MeeToo pokret je glavni razlog zbog kog je odlučio da govori o ovim stvarima.

"To je nekada bilo pravilo. Nažalost, i žene i muškarci su morali da ulaze u seksualne odnose kako bi mogli da postignu neki veći uspjeh. Neki od njih govorili su mi kako je to jedini način, ali ja nisam tako mislio", kaže Medeiros.

Prisjetio se i jedne prilike kada je bio u domu veoma uspješnog tekstopisca, koji mu je rekao kako mora na sekund da izađe kako bi nešto uradio i onda se vratio samo u bade-mantilu.

"Znao sam šta bi otprilike sledeće moglo da se dogodi, pa sam rekao kako imam neki dogovor i otišao", objasnio je pjevač.

Osim ovakvih ponuda, govorio je i o povezanosti šou-biznisa sa mafijom.

"Muzička industrija je puna droge, a itekako je povezana i sa mafijom. Neki pjevači su prodavali drogu, drugima je mafija plaćala luksuzan život... zapravo, mafija ih je posjedovala. Ne znam zašto se ne govori više o tome u javnosti", istakao je.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )