Foto: Printskrin: TV Pink

Ljuba Aličić vlasnik je možda i jedne od najskupljih vila na estradi koju je izgradio u Šapcu u samom centru grada, a u koju je uložio oko pola miliona evra.

Ljuba je jedan od najtraženijih i najangažovanijih pjevača na slavljima i veseljima, kako u Srbijitako i u inostranstvu, koji traje skoro pet decenija, pa ne čudi što je zaradio da se baškari u suvom luksuzu.
 
Zahvaljujući supruzi Željani, kojoj je posvetio svoj veliki hit "Svirajte mi za Željanu", a koja je, kako je isticao, gazdarica kuće, Ljuba je dosta zarađenog novca uložio u dom, a najviše u namještaj.
 
U raskošnoj kući živi sa suprugom koju je upoznao još u školskim danima i koja je njegova najveća životna ljubav, a danas su u braku punih 38 godina.
 
Ljubina kuća sva je od pozlate, a puna je umjetničkih slika na zidovima i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima.
 
Pjevač je ranije ispričao da najviše troši na održavanje nekretnina, jer pored "zlatne" vile, ima još dvije kuće u Šapcu.
 
"U poslednje vreme samo sedim kod kuće i plaćam račune. Potroši se tako štek, imam tri kuće Šapcu, treba namiriti sve te režije. U jednoj je sin, ovamo smo mi, treću održavamo. Treba para za sve to, a slabo se radi. Šta će da radi onaj ko nema, da mu nisam u koži", rekao je Ljuba jednom prilikom, prenosi Telegraf.rs.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )