Foto: Srpskainfo

Leotar je hit na startu nove sezone Premijer lige BiH! Iako su kasno krenuli sa radom, okupljali se u etapama, izabranici trenera Branislava Krunića su osvojili četiri boda na dva gostovanja.

Jedan od igrača koji je izbio u prvi plan svakako je vezista Dejan Bosančić. Došao je u Trebinje na pozajmicu iz Borca kako bi se izborio za veću minutažu i opet sarađivao sa trenerom Krunićem.

Za njega je tako duel protiv Borca bio čudan jer je igrao u svom gradu protiv kluba čiji je i dalje zvanično član. Na kraju je dobio aplauz domaće publike čime je nagrađen za kvalitetnu partiju

– Htio bi da se prvo zahvalim Borcu na fer utakmici i čestitao bi saigračima na lavovskoj borbi. Borac je bio dosta bolji i mi smo znali šta nas čeka tu i svjesno smo odabrali takvu taktiku, da na kontranapade pokušamo ih kazniti. Imali smo i mi neke svoje prilike ali je Borac imao više.Mislim da smo zaslužili ovaj bod najviše svojom borbom i zalaganjem i da nas je Bog zbog toga pogledao, posebno kod posljednje šanse- istakao je Bosančić.

On napominje da je atmosfera u ekipi odlična što se vidi po rezultatima id a očekuje još bolje partije.

-Sigurno da niko nije očekivao ovakav start, i a smo prezadovoljni sa četiri boda a sad želimo da nastavimo u istom ritmu. Ovo će nam biti motiv za nastavak sezone. Atmosfera  timu je odlična, a vidim da se situacija u Trebinju “zagrijava” pred prvi domaći meč i da ćemo imati veliku podršku. Sad nas čeka utakmica u Tuzli gdje idemo rasterećeno da se nadigravamo sa njima – poručio je vezni igrač.

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )