Foto: Nezavisne/Tanjug

Legendarni NBA košarkaš Šekil O‘Nil još jednom se nije proslavio u razgovoru sa Nikolom Jokićem poslije pobjede Denvera nad Golden Stejtom.

Jokić je pogodio šut za pobjedu, trojku od tablu sa deset metara, a nakon toga je razgovarao sa ekipom sa TNT-a u kojoj je i nekadašnji centar Lejkersa.
 
Keni Smit je preduhitrio O‘Nila i na srpskom upitao Jokića kako je, ali je Šekil na kraju razgovora pokušao i sam da pokaže znanje sprskog jezika i u potpunosti omanuo.
 
Nekoliko puta je na ruskom ponovio "Spasiba", prije nego što ga je Jokić ispravio:
 
"Ne, Šek, nije to, brate, ovo ti je drugi put već", burno je odgovorio Jokić, naravno u šali.
 
Govorio je i o samom meču.
 
"Jedan od najvećih preokreta koje smo napravili. Mislim da smo zaostajali 12 poena na 3:40 do kraja. Lijep preokret za nas. Nismo odustajali. To je možda i naša najbolja karakteristika, nikad ne odustajemo", istakao je centar Denvera.
 
Zatim je dodao:
 
"Pokušavam da pobijedim, tako je od kako sam došao u ligu. I kod kuće je bilo tako. Okej mi je da prođem otvorenog čovjeka ili ako sam to ja."
 
Upitan je i da li je najavio da će lopta od tablu ući u koš za pobjedu.
 
"Moj prijatelju, srećan sam", karakteristično je glasio odgovor Jokića.
 
Otkrio je i šta je presudilo.
 
"Probali smo u četvrtoj četvrtini da radimo nešto što ima više smisla. Oni imaju sjajne šutere i morali smo da ih čuvamo malo drugačije. Odbrana je bila ključna u ovoj pobjedi", zaključio je Jokić.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )