Foto: Blic.rs

Pjevač Nenad Knežević Knez sve je traženiji otkako je njegova kćerka Ksenija Knežević sa grupom "Hurricane" predstavljala Srbiju na Evroviziji.

Knezu su se zbog kćerkine popularnosti pozivi za nastupe udvostručili, ali novina je da ga sada zovu da pjeva i po svadbama, piše Kurir. On rado prihvata i gostovanja na privatnim veseljima, ali za njih važe posebni uslovi i veća, skoro duplirana cijena, u odnosu na onu koju je imao ranije, prenosi Blic.

Njemu je popularnost zbog kćerke dodatno skočila, pa ga organizatori slavlja zovu i plaćaju koliko god da traži. Kako kaže izvor, Knez je u poslednjih mjesec dana najangažovaniji pop pjevač na veseljima, ali to i opravdava jer pravi odličnu atmosferu.

Otkako su popuštene mjere koje su važile zbog korona virusa, tvrde upućeni, Knežević svake nedelje nastupa i po nekoliko puta na privatnim zabavama.

Crnogorski pjevač je, kako se dalje navodi, modernizovao i svoj repertoar, pa je, pored svojih hitova, zapjevao i folk pjesme koje mu odlično leže, a tražene su na veseljima i uz njih kaplje bakšiš. Kako kaže izvor pomenutog lista, ipak je najveći haos nastao kada je Knez zapjevao pjesme uraganki “Loco, loco” i “Hasta la vista”.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )