Foto: mondo

Crvena zvezda je savladala ekipu TSC-a sa 5:0 u meču šestog kola Linglong Superlige Srbije. Crveno-bijeli potpuno su nadigrali rivala iz Bačke Topole i tako iskoristili kiks Partizana u Novom Sadu.

Izabranici Dejana Stankovića pružali su znatno bolju partiju od one u Albaniji protiv ekipe Tirane.

Ovoga puta Zvezda je od prvog do poslednjeg minuta bila bolji rival, igrala tečno, stvarala i realizovala veliki broj šansi.

Tri gola na meču postigao je Aleksandar Katai, igrač utakmice, koji je imao i jednu asistenciju.

Od samog početka meča obe ekipe nagovestile su da će se na stadionu "Rajko Mitić" igrati otvoren fudbal, kao i da su i Zvezda i TSC željni nadigravanja.

Ipak pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvom poluvremenu, pošto je Zvezda na pauzu otišla sa prednošću od 3:0, golove je postizao Katai u 20, 28. i 45. minutu.

U nastavku meča primijetio se umor u redovima dvije ekipe, koje su imale obaveze u evropskim kvalifikacijama prethodne nedelje.

U drugom poluvremenu Zvezda je postigla još dva gola, a mreže su tresli Gavrić u 60. i Ivanić u  70. minutu.

Zvezda je pobjedom ostvarila 18. bod, čime se nalazi na liderskoj poziciji na tabeli, dok je TSC ostao na osam bodova i mjestu broj deset na tabeli.

Rezultati i raspored šestog kola Superlige:

Petak:

Inđija - Javor 3:2

Metalac - Čukarički 0:0

Subota:

Rad - Napredak 3:1

Novi Pazar - Radnik 0:0

Bačka - Voždovac 2:1

Radnički - Proleter 2:0

Zlatibor - Mladost 1:0

Nedelja:

Vojvodina - Partizan 3:2

Mačva - Spartak 0:4

Crvena zvezda - TSC 5:0

Tabela: Crvena zvezda 18 bodova, Spartak 15, Čukarički 14, Vojvodina 14, Partizan 12, Radnički Niš 12, Mladost Lučani 12, Javor 9, TSC 8, Proleter 8, Metalac 8, Voždovac 7, Inđija 6, Novi Pazar 5, Bačka 5, Mačva 4, Zlatibor 4, Radnik 3, Rad 3, Napredak 3.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )