Foto: Arhiva

Srpski košarkaš blistao, ali nije mogao sam da pobijedi jedan od najboljih timova lige.


Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na svom terenu od Minesote (110:98), a aktuelnom šampionu NBA lige ni impresivna partija Nikole Jokića nije pomogla da sačuva prvo mjesto na tabeli Zapadne konferencije. Od noćas tu poziciji dijele Oklahoma i upravo Minesota, dok je Denver treći, sa istim brojem pobjeda i jednim porazom više od najvećih rivala na Zapadu.
 
Najbolji igrač lige meč je završio sa 32 poena, 10 skokova i pet asistencija, ali su u gostujućem timu blistali Edvards, Konli, Gober i Mekdenijels. Njih trojica su zbirno postigli čak 78 poena, a pojedinačno je svaki bio efikasniji od drugog najboljeg igrača Denver Nagetsa. Bez velike pomoći saigrača Jokić nije mogao da pobijedi jedan od najboljih timova lige, pa sada Denveru prvo mjesto na tabeli polako klizi iz ruku!
 
Već početkom druge dionice Minesota je prvi put stigla do dvocifrene prednosti na gostovanju šampionu, a do kraja tog perioda razlika je iznosila i veoma ubjedljivih 19 poena. Tokom treće četvrtine bilo je maksimalnih 26 poena razlike u korist Minesote, a pokušaji Denvera da se u završnici vrati u meč nisu bili uspješni. Pogledajte najbolje trenutke meča koji se igrao na Zapadu:

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )