Foto: Printscreen/Twitter

​Humphrey Grimmett (46) ostao je šokiran nakon što je otkrio da mu je izgrebana cijela hauba automobila koji je stajao parkiran ispred kuće.

Pregledao je snimke kućne kamere i shvatio da je kriv njegov sedmogodišnji sin Wilf koji je snijeg s automobila čistio lopatom, prenosi Daily Mail.
 
Na snimku se vidi sedmogodišnjak koji lopatom uklanja snijeg s Tesle Model Y, a šteta koja je nastala procijenjena oko hiljadu funti.
 
Da bi stvar bila gora, Grimmett je automobil kupio prije samo šest mjeseci.
 
"Ogrebotine sam vidio tek u srijedu i bile su ogromne. Provjerio sam kamere da vidim šta se dogodilo i ugledao svog sina koji je za skidanje snijega s automobila koristio lopatu. Istu tu lopatu smo koristili tokom obavljanja građevinskih radova na kući, a pronašao je u dvorištu", rekao je Grimmett iz High Wycombea u Buckinghamshireu.
 
Kad se Wilf vratio iz škole, otac ga je upitao zna li možda otkud sve te ogrebotine na automobilu. Odgovorio je da ne zna, a zatim ga je pitao je li skidao snijeg s automobila, prenosi Jutarnji.
 
"Pogledao me svojim velikim plavim očima i rekao da jeste. Pitao sam ga zašto je to učinio lopatom na šta je odgovorio da je mislio da je to u redu. Ironično, auto nije nigdje išao, a on je samo htio pomoći", rekao je otac.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )