Foto: null

Članice grupe "Hurricane" u finalu Evrovizije, koje se održava večeras, nastupaju pod rednim brojem osam, a sve tri su sigurne da će dati sve od sebe, te da će Srbiju predstaviti u najboljem mogućem svjetlu

.Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević će pokušati da Evroviziju vrate u Srbiju, 13 godina nakon što je u Beogradu održana prvi i, zasad, jedini put, poslije pobjede Marije Šerifović pjesmom “Molitva”, prenosi Blic.

– Slobodno vrijeme, kojeg je zaista malo, koristimo da se odmorimo i napunimo energijom za nove obaveze. Zbog posebnih bezbjednosnih pravila, nije nam dozvoljeno da same obilazimo grad, šetamo, odemo u kupovinu, osim ako nije u organizaciji domaćina – navodi Ksenija.

U Roterdamu na “Evrosongu” je i osnivač grupe i producent Zoran Milinković.

– Iako je konkurencija velika, očekivali smo da ćemo ući u finale. Najveću ulogu odigrali su energija i harizma članica grupe i, naravno, cjelokupni nastup. Nema vremena za slavlje, sve do subote uveče – poručuje on za Novosti.

Večeras će publika imati priliku da vidi predstavnike 26 zemalja, koji će se boriti za pobjedu na ovom prestižnom takmičenju.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )