Foto: screenshot TV Pink

Još jedan takmičar sinoć je napustio imanje u Šimanovcima, a to je ovog puta bila pjevačica Ivana Krunić, koja je dobila najmanju podršku publike.

Ivana Krunić bila je nominovana sa Mensurom Ajdarpašićem, a u igrici za dupliranje glasova niko od njih dvoje nije odnio pobjedu, tako da dupliranja glasova sinoć nije bilo, piše Blic.

Voditelj Ognjen Amidžić saopštio je da je Mensur osvojio 94 odsto glasova publike, dok je Ivana osvojila 6 odsto i odmah se pozdravila sa cimerima i napustila Zadrugu.

Budući da je prije nedjelju dana iz rijalitija izbačen njen bivši dečko Bane Čolak, sa kojim nije u dobrim odnosima, pojedini zadrugari su joj poručili da ga pozdravi, na šta je Ivana rekla:

– Važi, da li može obezbjeđenje ispred studija?

Pjevačica je potom stigla u studio kod Dušice Jakovljević gdje je, između ostalog, rekla da smatra da bi u Zadruzi 3 trebalo da pobijedi Anabela.

– Smatram da bismo veliku poruku poslali kao nacija ako bi Anabela pobijedila, žene koje dožive tako nešto treba da pričaju. Mnoge žene imaju sramotu ili bojazan da ih ljudi neće shvatiti. Mi bismo kao narod poslali podršku ženama kao što je ona. A van te priče meni su najdraže osobe Mima, Oroz i Mirko. Prije nego što su Luna i Anabela otišle na Rajsko, Anabela se prebacila na drugu stranu stola, jer ne može da gleda Lunu, onda su se vratile sa ostrva i blistaju. Niko ne može da poremeti tu ljubav majke i kćerke – navela je Ivana Krunić.

Ivana je, podsjetimo, u aprilu prvi put izbačena iz Zadruge 3, a onda je krajem maja dobila još jednu šansu i vratila se u rijaliti. Međutim, nije joj pošlo za rukom da ostane do finala, koje je zakazano za 10. jul.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )