Foto: Indy/Instagram screenshot

Kao što je široj javnosti već poznato, folk pjevačica Indi Aradinović podvrgla se operaciji želuca kako bi vratila vitku liniju kakvu je imala na početku karijere. Međutim, došlo je do komplikacija zbog kojih su joj ljekari jedva izvukli živu glavu, a pjevačica mjesec dana provela u bolnici.

Nakon teške borbe za život, Indi se oporavila i iz ove situacije izašla jača nego ikad. Ispričala je sve detalje nemilih dešavanja i šta dalje planira, te najavila puno novih nastupa i zaključila da otpočinje novi život.

– Poslije duže pauze riješila sam da se pokrenem, i to tako što sam snimila spot. Potrudila sam se i dala svoj maksimum. Moja ekipa je oduševljena kako sam to iznijela, s obzirom na čitavu situaciju koja me je zadesila – rekla je pjevačica za Kurir, objašnjavajući šta joj se zapravo desilo.

– Odlučila sam se na intervenciju “slim želuca”, što je neuspješno urađeno, pa je bila neophodna druga operacija, takozvani bajpas, gdje je pored pankreasa bilo neophodno i vađenje slezine. Još ne smijem da treniram, niti da dižem teško, ali ljubav prema muzici pokrenula me je da snimim spot. Presrećna sam što sam nastavila tamo gdje sam stala prije cijelog haosa i sad sam jača nego ikada. Ova operacija me je dosta promijenila. Mnogo toga se generalno promijenilo u mom životu: pristup prema ljudima i zdravlju sada je drugačiji i nadam se da će publika odlično reagovati kada vidi moj prvi pobjednički projekat koji sam uradila za njih iz srca. Spremna sam i za nove nastupe, a jedan od njih će biti u Beogradu. Jedva čekam da se družimo, pjevamo, uživamo i da živimo punim plućima. Uskoro mi ide i rođendan, pa ćemo sve lijepo da proslavimo. Nov život poslije korone i operacije – zaključuje Indi.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )