Foto: Printscreen/TikTok

Sretne smo i zadovoljne. Ne želimo još jednog muškarca u našim životima, dovoljan nam je ovaj jedan, poručuju dame američke porodice Baret.

Njih pet u vezi je s jednim muškarcem, zajedno odgajaju i djecu koju dobiju, a o svojem dnevnom životu redovno izvještavaju na društvenim mrežama...
 
Kažu kako među njima nema ljubomore, kako ih je ova vrsta veze preporodila... Zajedno odgajaju čak desetero djece, piše britanski The Sun, prenosi 24sata.hr.
 
Svi imaju neko zaduženje, jedna dama je glavna za čišćenje, druga vodi djecu u školu, treća kuva...
 
Priznaju i kako među njima ponekad dođe do svađa, ali one se brzo zaborave. U jednom od videa na TikToku pojasnili su kako je jedan od većih problema nedostatak privatnosti u kući, a nije se lako ni uvijek dogovoriti što jesti. Znaju se dame posvađati i oko temperature u stanu, kao i oko odbačene odjeće, ali uskoro zavlada mir.
 
Dame kažu i kako se sjajno zabavljaju kad njihov zajednički dečko radi večernje smjene. Tad se sve okupe na kauču, pokriju dekom i upale neki od novih filmova.
 
"Ako varate, ako stalno ulazite i izlazite iz veza, ako volite više od jedne osobe... Ovo je za vas", složno poručuje ovo društvo i dodaje:
 
"Mi ništa u našim životima ne bismo mijenjali".


@nextgenbarrett Me and my 5 against the world 💍💍💍💍💍 #poly #sisterwives #sisterwivestiktok #polygamy #polylove #polyfamily ♬ original sound - The Barretts
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )