Foto: Tanjug

Reprezentacija Portugala u petak naveče savladala selekciju Slovačke sa 3:2 čime su i definitivno obezbijedili plasman na Evropsko prvenstvo, a Kristijano Ronaldo bio je ključan u trijumfu svog tima sa dva postignuta pogotka.

Ono što, naravno, zanima sve ljubitelje i navijače Bosne i Hercegovine, jeste da li će Kristijano Ronaldo igrati protiv ‘’zmajeva’’ na Bilinom polju u Zenici, s obzirom da su i matematički obezbijedili plasman na Evropsko prvenstvo.
 
“Sad kad smo se kvalifikovali na Evropsko prvenstvo, mogu istaći da se nadam da ću igrati. Ostalo je još mnogo vremena do prvenstva, nadam se da neću imati povrede i da neću imati nikakve druge probleme. Rano sam otišao iz Portugala, ali Portugal će zauvijek biti moj dom. Imam veliku podršku na svakom stadionu u Portugalu” – kazao je Ronaldo,
 
Koji je potom dodao:
 
“Naravno da sam na raspolaganju selektoru. Ne znam šta on želi i kakve su mu zamisli, ali ja sam definitivno na raspolaganju reprezentaciji i u Zenici”.
 
Sigurno da bi njegovo neigranje bilo pozitivno stvar za Zmajeve, koji bi tako imali prijetnju manje pred svojim golom. Podsjetimo, BiH i dalje ima šansu da se direktno plasira na Evropsko prvenstvo ukoliko se sve kockice poslože.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )