Foto: srpskainfo.com

Muškarac star 63 godine skočio je sa prozora sobe na trećem spratu Instituta za kardiologiju u Sremskoj Kamenici i preminuo na licu mjesta.

Kako piše portal NS uživo, ekipa hitne pomoći primila je poziv u 18 časova i 2 minuta, ali je njihova ekipa koja je veoma brzo došla na lice mjesta, mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog muškarca.

Nezvanično, bio je pacijent na Institututu. On je navodno prije nego što je skočio, sa sebe strgao medicinske aparate, a potom se zaletio ka prozoru.

Očevici kažu da su liekari i osoblje Instituta bili veoma uznemireni. Policajci iz stanice Petrovaradin obavili su uviđaj na licu mjesta, a više detalja biće poznao nakon obdukcije.

Inače, istog dana oko podneva, za sada nepoznati muškarac isjekao je vene u jednom Hostelu u Ulici Milovana Vidakovića na Podbari, ali je on spasen brzom reakcijom policije i ljekara hitne pomoći.

Podsjetimo, u ovom istom objektu je 25. decembra prošle godine došlo do prave drame kada se državljanin BiH, Ž. M. star 60 godina zatvorio u sobu i prijetio osoblju da će se raznijeti bombom, on se poslije uspješnih pregovora predao policiji, a kod njega nije pronađena nikakva eksplozivna naprava, piše Telegraf.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )