Foto: srpskainfo

Vijest da glumica Marijana Mićić čeka prvo dijete sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem oduševilo je sve, a sada je glumica objavila i prvu fotografiju nakon vijesti o njenoj trudnoći.

Naime, glumica je sada objavila prvu fotografiju u blaženom stanju i to potpuno bez šminke.
 
Marijana Mićić je u poodmakloj trudnoći, a njen partner Miloš Marjanović i ona postaće roditelji djevojčice. Lijepe vijesti su dugo krili zbog straha od korona virusa, a sada kada se porođaj približio konačno mogu da odahnu.
 
– Marijana i Miloš su dosta brinuli zbog korone, zaista se nisu kretali puno. Ona je pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savjetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu. Tek sada kada je ušla u osmi mjesec trudnoće malo su se opustili, jedva čekaju da bebu uzmu u naručje. Saznali su da je djevojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao kćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista – zaključio je Blicov izvor.Inače, Marijana u javnost rijetko iznos detalje iz privatnog života, a vijesti o blagoslovenom stanju nije željela da komentariše. Za sada se ne zna da li planira svadbu sa partnerom, a ono što je jasno je da im ljubav cveta. Kako je Marijana jednom prilikom otkrila, tokom zajedničkog života Miloš ju je mnogo promenio, ali nenamerno:
 
– Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je “u glavi tačan” za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem. Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu “žute minute”, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtJevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum.- kaže ona.


 

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )