Foto: null

Prošle su tri godine od objave najgledanijeg YouTube videa svih vremena

Prošle su pune tri godine od objave zaraznog hita na španskom jeziku koji je zaludio svijet. Ultimativna hit pjesma "Despacito" Luisa Fonsija i Daddy Yankeeja iz 2017. godine oborila je sve rekorde na YouTube-u na kojem je i danas najgledaniji video svih vremena. Fonsi u pjesmi, koja trenutno broji više od 6,5 milijardi pregleda, opisuje svoju strast prema djevojci s kojom želi plesati.


Djevojku u spotu utjelovila je portorikanska manekenka i bivša Miss Universe 2006. godine Zuleyka Rivera. Uloga u spotu promijenila je život zgodne manekenke koja je u međuvremenu rodila sina, a potom se i rastala od poznatog NBA košarkaša J.J. Barea. Lijepa portorikanka koju na društvenoj mreži Instagram prati više od 2,2 miliona pratilaca, danas radi kao model i TV voditeljica, a osmislila je i poseban program vježbanja za sve žene iznad 30 godina koji se temelji na kardio vježbama i posebnom režimu prehrane koji se može pronaći na You Tubu-u. Srce ove lijepe žene navodno je ponovno zauzeto, a sretnik s kojim je u vezi meksički je poduzetnik German Rosete. 


Pjevač i hitmejker globalnog hita "Despacito" Luis Fonsi nakon objave pjesme 2017. godine započeo je svoju Love+Dance turneju u sklopu koje je trebao održati i koncert u Zagrebu. Koncert je nažalost otkazan. Zahvaljujući pjesmi "Despacito" Luis Fonsi oborio je čak sedam Guinessovih rekorda, a od februara 2020. godine spot za pjesmu "Despacito" najgledaniji je YouTube videozapis svih vremena. Fonsi se i danas aktivno bavi glazbom, redovito održava turneje i komponira nove pjesme. 


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )