Foto: srpskainfo.com

Pjevač i bivši rijaliti učesnik Ivan Gavrilović bio je gost današnjeg izdanja emisije "Puls Srbije" na Kurir televiziji. Gavrilović je govorio o učešću u "Parovima", javnoj preljubi koju je počinio sa Milijanom Bogdanović.

Nikad ne bih rekao da ću se zaljubiti u rijalitiju. U rijaliti sam ušao zbog te televizije, da ispravimo neke stvari. Imao sam dužnost prema televiziji koja je pravila rijaliti. Niko nije ni sanjao da će ovo da se desi. Ja pet banki, ona je žena u mozgu kao da ima 1000 godina. Ambiciozna je, ganja ljubav, da ti daje podršku – govorio je Gavrilović, prenosi Kurir.
 
Gavrilović je govorio i o ženi Marini, a otkrio je i da li je ljubavnica Milijana upoznala njegovu djecu i kakvi su im planovi.
 
– Žena je još uvijek zakonita, civilizovana je, razgovarali smo. Sve je teško i užasno. I njoj je bilo jako teško. Ne bih volio da se vraćamo na to. Djeca još nisu upoznala Milijanu, kad legne sve na svoje, ne znam kako će djeca zbog svoje majke. A ona je okej. Teško mi je što je sve javno, a možda je i bolje tako. Mnogi viču “prodao”, nisam prodao zbog rijalitija, to se desilo iz emocija.

Marina zna da sam ja dijete u duši, nisam znao da ću se zaljubiti kao malo dijete. Milijana i ja živimo zajedno sad, idemo na Zlatibor. Nismo kupili stan, ali neke nekretnine ćemo uzeti zajedno, ali još je rano da se govori o tome. Laž je bila da smo polomilili apartman i da smo ostali dužni. Milijana mi je unjela mladalački duh, osjećam pozitivu, promjenu. Osjećam divnu energiju, želje za poslom, pjesmom, za nečim drugim. Ja ne vidim drugi izlaz osim ženidbe- kaže on.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )