Foto: glassrpske

Pripadnici Policijske uprave Ilidža u ponedjeljak u 11 časova u ulici Hifzi Bjelevca na Ilidži kontrolisali su vozilo „fiat“, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao M.M. (25), nastanjen u Lukavcu.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da M.M. u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 22.678 KM.
 
Takođe, utvrđeno je da je 25-godišnjak višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja.
 
– Od prekršioca je privremeno oduzeto predmetno vozilo, a Opštinskom sudu u Sarajevu će biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj iz člana 184. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH - saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
 
Od lica iz Prijedora čiji su inicijali D.Č. policijski službenici privremeno su oduzeli neregistrovan “golf” sa nepripadajućim tablicama koji je vozio prije sticanja prava na upravljanje, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.
 
Utvrđeno je da je D.Č. višestruki povratnik u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i da za kazne duguje više od 7.600 KM.
 
U saopštenju se dodaje da će policija dostaviti sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv D.Č.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )