Foto: null

Takmičenje “Zvezde Granda” iznjedrilo je mnogo mladih pjevača koji su napravili velike karijere nakon učešća u njemu. Jedna o novih nada “Granda” je i Ivana Dimkovski iz Beograda, koja ima samo 16 godina, a čijim pjevanjem su članovi žirija fascinirani od prvog pojavljivanja na sceni ovog muzičkog takmičenja.

Sa njom rade Mira Škorić i Ivana Negativ, za koje Dimkovski kaže da su veoma posvećene u pripremanju kandidata.

– Daju mi energiju i snagu da izdržim. Dobijam vrijedne savjete od sve tri, one su dobitna kombinacija kad se spoje – otkrila je Ivana.

Ovo nije prvi put da se mlada pjevačica takmiči i da nastupa pred milionskim auditorijumom, jer je učestvovala i u “Pinkovim zvezdicama”, gdje je dospjela do superfinala, a sada je otkrila i da se ova dva takmičenja značajno razlikuju.

– U ovom šouu je sve ozbiljnije, žiri je stroži, a konkurencija je veća. Veća je napetost, veći su zahtjevi, sve je drugačije. Ipak je ono bilo takmičenje za djecu, a ovdje se takmiče i stariji i mnogo iskusniji od mene – izjavila je mlada pjevačica.

Ivana kaže da je pjevanje voljela od malih nogu i da je išla na časove kod nekoliko profesora muzike, ali i da je talenat naslijedila od oca i majke.

– Moji roditelji se ne bave pjevanjem, niti bilo ko u mojoj porodici, ali i majka i otac lijepo pjevaju. Od njih sam dosta naučila, a išla sam i na časove pjevanja – kaže Ivana.

Ipak, ono što je malo poznato javnosti, jeste da Ivana ima govornu manu, to jest, da zamuckuje dok priča, dok kada pjeva nema tih problema. To je je bilo opštepoznato i u “Pinkovim zvezdicama” i u “Zvezdama Granda”, ali se nije nigdje isticalo, pošto ona ne voli da priča o tome. Inače, Ivani se ovaj problem javio kada je imala šest godina i od tada se trudi da ga riješi upornim vježbanjem.

I ove subote Dimkovski je uspjela još jednom da oduševi sve u žiriju, pa je dobila maksimalan broj glasova, čime se direktno plasirala u četvrti krug, pa ćemo je ponovo gledati od septembra.

Za prvu pjesmu dobila je, između ostalih lijepih riječi, komentar da je “pjevala za finale”, dok je za drugu, “Između tebe i mene tama”, dobila pohvalu direktno od Snežane Đurišić koja izvodi ovu pjesmu u originalu.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )