Foto: FK KRUPA

Vladimir Ilić je postao najmlađi trener koji je stigao do pobjede u Premijer ligi BiH, a vjerovatno je ušao i u Ginisovu knjigu rekorda.

Mladi stručnjak, koji je prethodno postao strateg sa najmanje godina na klupi jednog kluba iz elite, u društvu Siniše Mrkobrade i Marka Mazalice, te uz pomoć trenera golmana Vladimira Damjanića i odnedavno trenera BSK-a Nebojše Anđelića, vodio je tim Krupe do okončanja jesenjeg dijela šampionata.

U posljednjem meču prije odlaska na zimsku pauzu ekipa iz kanjona Vrbasa je savladala Željezničar, te se na taj način približila na dva boda zaostatka bijeljinskom Radniku koji trenutno drži spasonosnu 10. poziciju.

– Svakako je velika čast sa 22 godine raditi kao trener prvog tima, mada to nosi i određeno breme. Prije svega bih se zahvalio stričevima Drašku i Draganu, ocu Dragomiru i bratu Mladenu koji vode klub što su mi dali poverenje. Nastaviću da se školujem, sledi mi program za A licencu, a svakako sam raspoložen da i dalje budem tu – istakao je Ilić.

Kada je u pitanju učinak srećan je zbog činjenica da je ekipa poboljšala utisak na kraju sezone.

– Nažalost, bivši trener Velimir Stojnić je morao da ode iz privatnih razloga. U tom trenutku smo imali četiri boda zaostatka u odnosu na ekipu iznad nas, a sada je to “minus dva”. bez obzira kako će da izgleda struzčni štab u nastavku slijedi nam velika borba za opstanak, toga smo svjesni, ali je lijepo što smo prvi dio takmičenja okončali pobjedom – dodao je Ilić.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )