Foto: instagram

Uskoro na TV Hype ide emisija koju lično uređujem i zove se: "Istina o Jeci K!" Javnost ćemo konačno upoznati s pravim stanjem stvari kada si ti u pitanju, poručio je Lukas

Na estradi vodi se novi rat i to preko društvenih mreža.
 
Sve su "zakuvale" Milica Pavlović i Ana Nikolić. Naime Nikolić je snimila demo verziju pjesme Pavlović "Provereno".
 
Aca Lukas je podržao postupak Nikolić, međutim Jelena Karleuša je imala šta reći na to.
 
Nakon što je Lukas na Instagramu objavio izvedbu Ane Nikolić i napisao "bravo", Karleuša je poručila:
 
- Kakav je, bre, ovo način? Na šta ovo liči? Sram vas bilo, bre! Apsolutna podrška za Milicu! Pjevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale - napisala je Karleuša na Instagramu.Tu se nije zaustavila već je Lukasa okarakterisala kao "nekada poznatog pjevača".
 
- Nekada poznati "pjevač" sada ne može ni da govori od kokaina i oštećenja mozga zbog zloupotrebe raznih supstanci! A kamoli da pjeva! Ali zna da se*e i piše gluposti i svađa se sa ženama! E pa ja ipak mnogo i pjevam i pišem i malo mi bolje radi mozak. Prema tome ne se*ite narkomani, svi vi tu na gomili i ostavite Milicu Pavlović i njenu pjesmu na miru! Ne ljutite me, jer mene ne možete ni da zastrašujete kao nju, a ni da reketirate. Kako vas, bre, nije sramota? Matore budale! Lako je ku*čiti se nad slabijim, jel' - oštra je bila Karleuša.
Lukas nije ostao dužan te joj je odgovorio:
 
- Zatečen sam ovakvim nevaspitanim i nadasve isfrustriranim napadima dotične nazovi gospođe! Ali, ja je razumijem. Reprezentacija je u posljednjih desetak dana imala velike obaveze (čak četiri važne utakmice), pa je dotična očigledno bila uskraćena za zadovoljenje njenih, inače, ogromnih potreba! Neka se ne sekira, evo kvalifikacije se nastavljaju tek na jesen, a i u prvenstvima je pauza, pa će biti vremena za "druženje"! Dotle ćemo joj oprostiti ovo liječenje frustracija, jer se to u najmanju ruku od nje i očekuje! P. S. preporuka: reprezentacija BiH je slobodna ovih dana, pa da probaš kod njih.Ubrzo nakon toga se ponovo oglasila Jelena Karleuša sa još žešćim porukama upućenim Lukasu.
 
- Zar se nismo dogovorili da šutiš kad te ka**m kad ja pričam? P. S. ( U komunikaciji sa džukelama koristim lajanje jer samo to razumiju). Prema tome, džukac avavav av, uhapsit ćemo ti dilera! Policija! Ovaj opet kupuje jeftinu robu! Propustite ga kroz šake pa da pjeva ko mu prodaje! I da, da ponovim - od*ebite klošari od Milice Pavlović! U čemu je problem - napisala je Karleuša i dodala:- Idemo: Naprijed, nazad, nemaš gdje, sad tvoj diler pao je. Ismijevaš Bunibrod, a? Zavisniku, ovdje imaš posla sa Fontanom. Od*ebi svojim psećim kratkim nogicama u malim troskocima i ne napadaj više žene. Ajde sad paljba, idi duvaj borski ku*** i ne izazivaj me više. (A taman sam se odmorila od ovog polusvijeta i ne vrijedi! Ne vrijedi, ne vrijedi! A pjevači koji šute i gledaju sve ovo? Pa pi*** jedne! Eto. Pi*** jedne, zato i jeste tu gdje jeste! Mrš) - napisala je Jelena.Nije trebalo dugo da se Lukas nadoveže i poruči Karleuši:
 
- Ljepoto: Ne ka*aš ti nikoga. Tebe ka*aju! Mada ne znam odakle im želudac? Dokle treba da te učim da kad vrijeđaš, naučiš da vrijeđaš. Prvo: uvreda "narkomančino" i nije neka uvreda. Ali, pošto ne možeš da nađeš ništa drugo, tebi je to jedina mogućnost da probaš mene da uvrijediš! A sada: i moj, kako ti kažeš "sprženi mozak" je trenutno najmanje duplo jači od tvog pilećeg mozga, instaliranog u glavi krokodila! Zašto te zovu moderna sfinga. Zato što si pola žena, pola idiot! Zato što izgledaš gore od poziva za vojsku. Zato što samo mogu da te je*u intelektualci sa dvocifrenim IQ-om. Zato što pjevaš kao da ti je neko zgazio na kurje oko. Jel zato što sam morao djetetu da skidam temperaturu cijelu noć kad je tebe vidjela pored mene na onom spotu nesretnom gdje se za*ebah pa snimih s tobom duet! Kažeš da je meni spržen mozak! Na tvoju sreću, ti tu nemaš šta da spržiš, a šta je kod tebe sprženo, to je cijela nacija vidjela na tvojim poznatim porno selfijima gdje poslije tvrdiš da je to što "sprženo" tuđe! Nisam te pominjao, a ni dirao! Najbolje bi bilo da mi se skineš sa kičme i publicitet koji odavno nemaš, tražiš na drugom mjestu. Za Karleušicu. P. S. Bolje bi ti bilo da tu krokodilsku njušku zariješ u svoje dvorište i zapitaš se zašto onaj tvoj priplodni bikčić (u narodu poznat kao "veseljko") je*e sve što mu padne šaka, samo tebe ne. Za Kareušana - napisao je Lukas.
 
I možda bi mnogi pomislili da je tu kraj prepirke preko Instagram storija. Nisu u pravu.
 
Uslijedio je Jelenin odgovor:
 
- Duboko se izvinjavam na rječniku koji sam upotrijebila u prethodnim storijima. Djeco, vi tako ne treba da pišete i pričate. Ali jedan zli čika izazvao je reakciju koja je nekada potrebna da bi se zle čike kaznile. Inače, čika se i drogira, što vi nikada ne smijete da radite, jer je to isto što i najgora smrt. Da bi pomogli čiki da se vrati na pravi put, moramo da ga prevaspitamo, a metode su nekada grube i nisu za dječije oči i uši. Šta raditi kad se neko drogira? Odvesti ga na liječenje (ili u manastir na lopataranje po leđima), prijaviti policiji zle čike koje prodaju drogu i biti dobar građanin. U ekstremnim slučajevima, ako čika nastavi da se drogira i napada sve, brzo protrčati pored zlog čike i svom snagom vrisnuti "narkomančino"! Tada čika doživi ljekoviti stres i razmisli o svom životu.Lukas je na kraju poručio:
 
- A sada je Jelena Karleuša, samozvana JK, zaista bilo dosta! Kada god si napravila s*anje prvi koji ti je uvijek pomagao i stao u tvoju odbranu bio sam ja! Ali pošto tvoje kratko pamćenje, kao i tvoja kratka pamet, to zaboravljaju, ja ću sada jednom za svagda s tobom da završim! Uskoro na TV Hype ide emisija koju lično uređujem i zove se: "Istina o Jeci K!" Javnost ćemo konačno upoznati s pravim stanjem stvari kada si ti u pitanju! Dosta smo te svi mi i pored tvojih s*anja, branili i skrivali - najavio je Lukas.
 
U međuvremenu je Karleuša obrisala sve Instagram storije.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )