Foto: cafe.ba

Sarajevo - HELL ENERGY, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova energetskih napitaka, omiljen i na tržištu Bosne i Hercegovine, nastavlja saradnju s Bruce Willisom.

Glumačka zvijezda će ostati zaštitno lice globalne reklamne kampanje kompanije HELL još dvije godine. U nadolazećoj reklami osim HELL CLASSIC-a naći će se i najnovije izdanje HELL ENERGY COFFEE. Lijepa manekenka i glumica Zuleyka Rivera, najpoznatija po muzičkom spotu Despacito koji broji 6,6 milijardi pregleda, pojavit će se u reklami rame uz rame sa holivudskim glumcem.

Rad sa svjetski poznatom i slavnom osobom, velika je stvar čak i za svjetske brendove. HELL je angažovao holivudsku legendu Bruce Willisa po drugi put. Proizvodi mađarske kompanije, energetska pića vrhunske kvalitete, dostupni su na 5 različitih kontinenata i preko 50 zemalja od Indije do Meksika, a od prošle godine dostupna je i ledena kafa.

Prije dvije godine kompanija je odlučila potražiti veliku zvijezdu, nekoga ko je poznat i popularan u cijelom svijetu, a pri tom se zalaže za iste vrijednosti kao i HELL.

„O uspjehu odluke koju smo donijeli prije dvije godine uglavnom govore povratne informacije od potrošača, jer oni su ti koji svakodnevno biraju svoje omiljeno energetsko piće. Bruce Willis ima sve što HELL predstavlja: snažan je, dinamičan i hrabar. Također, posao koji smo radili u proteklih nekoliko godina potvrdio je da je naša posvećenost kvaliteti slična, tako da daljnja saradnja sa njim nije bila upitna", rekao je Péter Pantl, međunarodni direktor za komunikacije i marketing u kompaniji HELL ENERGY, te je dodao:

„Naravno, ponovo smo povećali ulog i uključili još jednu svjetski poznatu i slavnu ličnost koja će pored Bruce Willisa biti u našoj globalnoj reklamnoj kampanji, a to je izuzetno lijepa Zuleyka Rivera. Ova manekenka i glumica osvojila je titulu Miss Universe 2006. godine i možda je u Bosni i Hercegovini najpoznatija po pojavljivanju u muzičkom spotu za pjesmu Despacito, a od tada je imala nekoliko filmskih uloga, te je postala i uspješna poslovna žena."

Nova reklama za HELL počeće se snimati početkom marta u Njujorku. Pored HELL energetskog pića reklama će predstaviti i HELL ENERGY COFFEE, kažu predstavnici ovog renomiranog brenda.


O HELL ENERGY:

HELL ENERGY spada među najbrže rastuće svjetske FMCG brendove. HELL ENERGY osnovan je 2006. godine kao porodična kompanija i danas posluje pod istim vlasništvom kao multinacionalna kompanija“. Brend je u rekordnom roku postao vodeći brend energetskih napitaka u Mađarskoj, zahvaljujući svojim izvanrednim proizvodima, učinkovitom prodajnom strategijom i jedinstvenim marketinškim rješenjima. Brend je prisutan u 50 zemalja širom svijeta, a između ostalog je lider na tržištu Bugarske, Rumunije, Slovačke, Grčke i Kipra. Korporacija od 2017. proizvodi vlastiti ambalažni materijal u sopstvenoj tvornici aluminijskih limenki, pod nazivom QUALITY PACK, opremljenoj najsavremenijom tehnologijom. Svojim potrošačima pruža omiljeno energetsko piće u ambalaži budućnosti, aluminijskoj limenci koju je 100% moguće reciklirati i to bezbroj puta. 2018. godina bila je prekretnica za brend HELL ENERGY: snimili su svoju globalnu reklamnu kampanju s holivudskom zvijezdom Bruce Willisom. Zahvaljujući neprekidnoj inovaciji vezanoj za proizvode, HELL je 2019. godine preuzeo novi segment tržišta sa svojom sasvim novom linijom proizvoda ENERGY COFFEE.

Dva glavna stuba uspjeha HELL ENERGY brenda su vrhunska kvaliteta i izuzetna vrijednost za datu cijenu.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )