Foto: YOUTUBE/ZADRUGA

Reper Nenad Aleksić Ša, sinoć se u emotivnoj ispovijesti javno pokajao što je prevario i povrijedio bivšu ženu Ivanu, koja se zbog toga razvela od njega.

Reper je, naime, tokom “Pretresa nedjelje” završio u suzama i priznao da je o Ivani loše govorio da bi se, kako kaže, “oprao” od svojih (ne)djela, a da zapravo nijednu zamjerku nema kada je o njoj riječ, niti o njihovom zajedničkom životu.

On je kroz suze istakao koliko mu je teško što ju je povrijedio, te da nema hrabrosti da se sa njom suoči, a takođe izrazio je bojazan zbog toga što će, poslije svega što je uradio, morati da izađe na oči porodici, prijateljima.

Zoran Aleksić, reperov otac, u izjavi za Pink nije krio koliko mu je teško pala sinoćna sinovljeva ispovijest.

– Gledao sam i duša me boli koliko se kida. Nenad je jedna dobra i plemenita duša i vidjeli ste sinoć koliko mu je žao što je povrijedio Ivanu. To što se porodice tiče, ne možemo dugo da se ljutimo, on je naše dijete, brat, stric i mi ga volimo. Niko bezgrešan nije, ta greška ga je emotivno slomila, ali tu smo mi i pravi prijatelji da ne dopustimo da klone – istakao je Zoran i dodao:

– Za ono sinoć – bravo sine, to je pravi Nenad. Kada bude zagrlio Vuka i Lazara, koji ga obožavaju, znaće da nije sam – dodao je on.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )