Foto: Srpskainfo

Borba za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine se dodatno rasplamsala a četiri kluba su ugrožena. Upravo će ovi klubovi imati dva međusobna duela u 30. kolu.


Krupa će na svom terenu dočekati Radnik , dok je Olimpik domaćin Mladosti. Ekipa iz kanjona Vrbasa i semberski tim su dosad odigrali 13 mečeva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine a čak 11 je završeno remijem. Krupa u dosadašnjem dijelu prvenstva BiH nije uspjela da savlada Radnik. To međutim ne opterećuje stručni štab ovog kluba.

-Mi nemamo nikakavih kalkulacija u finišu sezone. Naša je želja da u svakom meču idemo na pobjedu i tako će biti i protiv Radnika. Znamo za lošu tradiciju u međusobnim duelima ali to nas ne interesuje. U tim nakm se vraćaju tri igrača i bićemo dodatno pojačani za ovaj važan meč. Imamo osim Radnika i Olimpik na domaćem terenu i to  su utakmice u kojima definitivno jurimo po tri boda. U pojedinim duelima nismo imali sreće, ali vjerujemo da nam se sve može vratiti u ovim posljednjiom mečevima- istakao je trener Siniša Mrkobrada.

Krupa je trenutno na 22 boda koliko ima i Radnik. Bijeljinski tim uz Velež ima najviše remija u ligi i najmanje pobjeda samo četiri.

Trener Vlado Jagodić ima ogromnih problema pred meč jer ne može da računa na Sašu Novakovića, Ermina Huseinbašića i Aleksandara Vasić dok je neizvjestan i Faruk Godić, kao i Nikola Popara.

-Situacija sigurno nije lagana zbog izostanaka brojnih igrača, ali mislim da bi nama u ovoj duelu odgovaralo sve osim poraza. Uspjeli smo protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja da sačuvamo mrežu što nam je veoma bitno. Krupa nakon nas ima još samo jedan meč na domaćem terenu dok mi imamo dva duela. Znamo da su u usponu forme, namučili su Borac, igraju agresivno i jako, ali smatram da možemo da im odgovorimo i da imamo čime. Radniku je zaista potreban jedan dobar rezultat da preokrene sezonu i značajno popravi svoje šanse u borbi za opstanak. Još nas bole dešavanja na meču protiv Slobode, ali moramo zbiti redove i pokušati doći do što većeg broja bodova. Dodatni problem je činjenica da ćemo igrati na vještačkoj travi i to u kratkom periodu između dva kola- istakao je trener Vlado Jagodić.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )