Foto: Srpskainfo

Fudbaleri Borca će u posljednjem jesenjem kolu Premijer lige BiH gostovati ekipi Tuzle Siti.

Šef stručnog štaba Vlado Jagodić je najavio dobru igru svog tima iako ne zna na koga će moći da računa u nedjeljnom meču na stadionu “Tušanj”.

– U posljednjem kolu treba da potvrdimo visok plasman što je naš cilj. Uvažavamo protivnika, oni imaju tri vezana poraza, a mi tri meča bez poraza. Njima bi četvrti vezani neuspjeh značio kraj nada za plasman u Evropu, ali ne treba da gledamo njih već sebe. Ne treba puno da pričamo, već da radimo, slijedi nam takva utakmica. Zaista ne znam ko će da krene na put, imamo rovitih igrača, ali ne bih o imenima. Sigurno da neće biti Marka Brtana zbog žutih kartona i Aleksandra Radulovića koji je prebolovao kovid i imao upalu pluća, pa će da bude pošteđen vanjskih treninga i rada. Vjerujem da ćemo odigrati našu najbolju utakmicu u gostima ove polusezone – istakao je Jagodić.

Dotakao se i činjenice da na društvenim mrežama ima dosta protivnika njegovog rada i rezultata.

– Ne znam zašto se pravi negativna atmosfera. Pravila se negativna atmosfera pred Sarajevo, pravi se i sada. Oni koji sjede za tastaturama i pišu nisu navijači, svakako ne zaslužujem da mi se prijeti smrću i da mi žele najgore. Ja sam Borčevac do posljednje kapi krvi. Sve ovo nema veze sa ljudima koji istinski vole Borac. Mi imamo prave navijače i mene duša boli što oni ne mogu da nam pružaju podršku na utakmicama – rekao je Jagodić.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )