Foto: Facebook

Poznati MMA borac riješio haos koji je zatekao na ulici u Londonu.

Andrej Arlovski (43) stao je u zaštitu devojke koju su Albanci tukli u Londonu. Sve se dešavalo u novogodišnjoj noći, a policija je stajala na samo par metara odatle i nije reagovala.
 
"Bilo je oko tri ujutru kada smo izašli iz restorana. Ja i mog sina učim da štiti slabije, imao je par incidenata u školi zbog toga. Uglavnom, izašli smo iz restorana i video sam trojicu-četvoricu Albanaca kako maltretiraju djevojku, moj sin Andrjuš je to prvi primjetio i rekao mojoj supruzi, pa je ona meni prenijela. Okružili su tu ženu, jedan je vukao za kosu, djelovalo je da drugi želi da je udari koljenom u glavu", rekao je Arlovski za ruski sajt Sport Ekspres, pa potom nastavio:
 
"Prišao sam im i rekao 'Srećna Nova godina, šta je problem'. Bilo je vidno da su bili pijani, jedan od njih, koji je stajao sa moje lijeve strane pokušao je da me udari, dokačio me po uvu. Odgurnuo sam ga i onda sam desnim aperkatom nokautirao čovjeka koji je držao djevojku. Čim je počela tuča, oni su se razbježali. Čak je i moja supruga htjela da mi pomogne".
 
Belorus je potom objasnio šta ga je najviše iznerviralo u čitavoj situaciji.
 
"Policija je stajala blizu mjesta događaja. Prišao sam ih i pitao ih 'Da li se vi šalite!?'Tek posle toga su intervenisali. Ušli smo u taksi posle toga, pa sam pitao taksistu zbog čega se policija nije umješala. Objasnio mi je da su to izbjeglice i da se policija trudi da se ne miješa u takvim situacijama. To mi je nevjerovatno bilo, dešava se u centru Londona, okolo su restorani, prodavnice... Koliko sam razumio ta devojka koju su udarali radi sa njima i ona je valjda htjela da iznajmi bicikl, jer je bila velika gužva, oni joj nisu dali i izbio je haos", poručio je Arlovski.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )