Foto: SC BORIK

Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Borik“ biće održan i ove godine.

To su potvrdili čelnici Sportskog centra „Borik“, a poznato je da publike neće biti zbog korona virusa.

„Tradicionalni turnir u malom fudbalu ’Borik 2020 powered by Jelen’, iako živimo u vremenu pandemije izazvane korona virusom, će se igrati i ove godine. Potvrdili su to na konferenciji za medije Nenad Talić, direktor Sportskog centra ’Borik’, Jovica Keserović, rukovodilac turnira i Vladimir Rosić, senior marketing menadžer Molson Coorsa. Ova smotra, koja će doživjeti svoje 45. izdanje, dobila je i novog sponzora, Jelen pivo iz kompanije Molson Coors.

Turnir se igra u šest kategorija: seniori, veterani 35+, veterani 50+ i mlađe kategorije (U-12, U-14, U-16). Za seniorski turnir kotizacija iznosi 150 KM, za veterane 100, a mlađe kategorije su bez kotizacije. Pobjedniku seniorske smotre pripašće 5.000 KM, a drugoplasiranoj ekipi 1.000 KM. Prijave za turnir primaju se od 25. novembra do 2. decembra, a žrijeb je 4. decembra. Fudbalska premijera je 8. decembra, a finale 26. decembra.

Sve utakmice turnira će biti prenošene putem interneta, a finalna utakmica na programu Radio-televizije Republike Srpske. Brojni bivši i sadašnji sportisti, sportski radnici, glumci, političari su u izazovu ’20 za Borik’, gdje su žonglirajući loptom 20 puta, podržali naš turnir“, stoji u saopštenju SC „Borik“.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )