Foto: Blic.rs

Nataša Bekvalac posvetila se poslovnim obavezama, pa tako uveliko nastupa, a na jednom nastupu iznenadila je prisutne kada se pojavila u bijeloj haljini.

Mnogi su je uputali da li planira da ponovo stane na ludi kamen.

– Pa, nije svaka bijela haljina vjenčanica, bar u ovom slučaju. Mada, bilo ih je – kaže Nataša kroz smijeh.

Novosadska pjevačica je u posljednjim danima uživala na Jadranu sa kćerkama, Hanom i Katjom, a kako su obje imale priliku da se uvjere kako izgleda mamino spremanje za jedan nastup, Nataša je otkrila da li je njena starija kćerka ostala pri odluci da zaplovi u pjevačke vode.

– Kako izgleda taj moj svijet i generalno moj posao ja sam joj pokazala još u nekoj šestoj godini, kada je njoj izgledalo sve bajno i sjano. Onda sam je povela sa sobom na jedan produženi vikend, i to kombijom sa bendom, i od tada je ekstremno promijenila mišljenje – rekla je Bekvalčeva, prenosi Kurir.

Ipak, ono što svi mogli da primjete jeste da se Nataša pojavila u izazovnoj, crnoj kombinaciji, ali ona skromno otkriva da nije uvijek najsigurnija kada je riječ o njenom izgledu.

– Pa, ja nikad sebe nisam smatrala dobrom ribom. Neću da budem žrtva bilo čega, sigurno me ne biste doživeli kao najse*sipilniju kada biste me vidjeli ujutru, raščupanu kako jurcam da l’ da prvo napravim doručak, iznesem smeće ili izvedem pse, ili, ono, razmislim o svom životu – rekla je ona.

 

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )