Foto: KK Igokea/N.Vuruna

Trener Igokee Dragan Bajić rzočaran je zbog činjenice da je Partizan otkazao učešće na turniru "Mirza Delibašić", a istakao je da Vlada Šćepanović nije govorio istinu te da je njegovo obrazloženje i objašnjenje odustajanja nije iskreno.

Košarkaši Igokee početkom septembra trebalo je da učestvuju na Memorijalnom turniru Mirza Delibašić, ali je nakon otkaza Partizana ovaj turnir otkazan. Na turniru koji oje trebalo da organizuje porodica Mirze Delibašića bilo je planirano da učestvuju još Budućnost Voli i Mediteran 92 iz Francuske.

Kako TV Partizan javlja iz Partizana su odustali od učešča na turniru u Satajevu zbog pandemije virusa korona i potencijalnih problema oko izlaska i povratka u zemlju. Umjesto toga, Partizan je zakazao mečeve 8. i 10. septembra u Beogradu protiv Kluža, u kojem radi legendarni bivši trener crno-bijelih Duško Vujošević. Zanimljivo je da su crno-bijeli zakazali meč sa timom iz zemlje koja je pogođenija sa korona virusom od zemalja u regionu.

– Mi smo bili pozvani na turir u Sarajevo što nam je bila velika čast, željno smo iščekivali. S obzirom na trenutnu situaciju upozoravao sam upravu da je teško odigrati dva meča u dva dana, ali kad te pozove porodica Mirze Delibašića onda imaš obavezu da igraš i ja bih pješke išao u Sarajevo.  Rekao sam ljudima iz kluba da bih u Sarajevo išao i da ostanem sa pet igrača i svi su me podržali – rekao je Dragan Bajić dodavši da mu je zbog toga još teže zbog otkaza Partizana i njihovog odnosa prema Igokei.  

– Vlado Šćepanović ne govori istinu to znam iz izvora bliskih njemu i klubu. Nije razlog epidemiološka situaicja nego  je problem Igokea. Znam šta je rekao svojim igračima, smišljeno uradio neke stvari. Čak je postao i epidemiolog, govorio o statistikama, broju zaraženih, a onda je dogovorio utakmice sa klubom iz Ruminije u kojem je očigledno situacija sa koronom sjajna. Mislim da to govori o njima i o klubu – rekao je u dahu bajić i dodao:

– Opet ću ponoviti smišljeno su urađene obje stvari, otkazani turnir, zbog nas, poslije toga dogovorene dvije utamice sa Klužom. Ovakvi potezi pokazuju ko je prijatelje a ko ne. Da li je normalno da Ivan Velić, trener Cibone nije postavljao nikakvo pitanje osim da odredimo dan i satnicu meča, to su za mene prijatelji, a ne ovi koji glume prijateljstvo ali loše glume. Iznenadilo me što je Šćepanović izmanipulisao cijelu upravu Partizana, mislio sam da oni mogu videti neki širi aspekt. Mi smo planirali da odigramo sedam, osam utakmica, a sad nemamo nijednu. Treniramo dva puta dnevno, i mislim da niko nije uradio više testiranja nego mi jer smo jako ozbiljan klub – zaključio je Bajić.  


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )