Foto: twitter

Ana Ivanović je prije nekoliko godina stavila tačku na profesionalni tenis

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović odlučila je da otkrije na koje načine zarađuje nakon što se svojevremeno penzionisala iz sporta.
 
- Imam par poslovnih projekata. Kozmetička linija je nešto što mi je blisko srcu. To je nešto što sam ja sama kreirala, uz pomoć profesionalaca u tom polju. To je organska kozmetika. Oduvijek sam voljela da vodim računa o sebi na prirodan način, ali to je često bilo teško naći, da bude prirodno, da bude organsko. Htjela sam da kreiram nešto što znam sto posto odakle dolazi i kakvog je kvaliteta. Imam odličan tim, želim da se to razvije. Bastijan koristi moju liniju! - priznala je Ana Ivanović, spomenuvši i supruga.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Tu je i jedna kompanija, to je IT. Tehnologija je u pitanju, bazirani smo u Beogradu. Moj brat je tu, on pomaže oko toga, on je više ekspert u tom polju od mene. A tu je i par brendova sa kojima Basti i ja sarađujemo u Njemačkoj - dodala je nekadašnja prva teniserka svijeta.

Ana se osvrnula i na Moniku Seleš, zbog koje je prije mnogo godina odlučila da se bavi tenisom.
 
- Srela sam Moniku jednom u Majamiju, davno. Možda 2013. godine, i od tada ne. Ona mi je bila uzor. Neka egzibicija sa njom sada bi bila lijepa. Ona je dosta introvertna, jako je fina - istakla je Ana u podkastu "Alesto".
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )