Foto: Tanjug/AP

Nije Dekiju bio problem da pozira ispred zastave na kojoj je pisalo "Albanija"

Grupa navijača Intera iz Albanije, pod nazivom "Inter klub Albanija", boravila je tokom vikenda u Milanu na derbiju Dela Madonina i iskoristili su priliku da se upoznaju i fotografišu sa Dejanom Stankovićem.
 
Naime, oni su bili u hotelu u kom je boravila i Sampdorija, koja je u ponedjeljak veče gostovala Monci - gradu koji se nalazi nedaleko od Milana, i tamo su naletjeli na sadašnjeg trenera kluba iz Đenove.
 
Uslijedila je zajednička fotografija i velike riječi Internista iz Albanije upućene nekadašnjem igraču i treneru Crvene zvezde koji je s Interom svojevremeno osvojio tripletu.  

- Dekijevo poštovanje prema navijačima Intera je toliko veliko da prevazilazi sve predrasude. Imali smo sreću da ova dva dana dijelimo isti hotel sa Sampdorijom u Milanu, a nakon što se predstavili kao "Inter klub Albanija", zaista smo bili dirnuti toplinom i tim riječima "piacere tutto mio" (zadovoljstvo je moje) kada smo ga pozvali da se fotografiše s nama i našim transparentom - stoji u saopštenju navijača, uz fotografiju, i dodaje se:
 
- Nećemo stati ovdje. Uvek ćemo ići naprijed sa klupskom bojama u našim srcima, ciljem za miran svijet u našim mislima, puno ljubavi prema svima koji poštuju Inter i osjećajem strasti koji gajimo prema timu našeg srca. Forza Inter!
 
Pomenuti navijači Intera su imali razloga za slavlje, jer je njihov tim u nedjelju veče pobjedio Milan rezultatom 1:0. S druge strane, Stanković može da žali s obzirom na to da je ostao bez dva boda u 99. minutu (2:2).
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )