Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Neke žene su tokom seksa mnogo glasnije od drugih. Evo zašto!

Lifestyle

Izvor: Vesti-online     29.11.2016 u 16:06 h 0

Neke žene su tokom seksa mnogo glasnije od drugih. Evo zašto!
FOTO: vimeo.com/printscreen

Vrisak i glasni uzdasi prva su asocijacija na postizanje vrhunca u krevetu. Međutim, žensko stenjanje nema baš toliko veze sa orgazmom kao što se misli.

Naučnici Gejli Bruver i Kolin Hendri otkrili su nekoliko razloga zbog kojih žena tokom seksa proizvodi neobično glasne zvuke. Oni su potražili mišljenje od 71. seksualno aktivne žene između 18 i 48 godina. Odgovori na osnovu njihovog iskustva odveli su ih u potpuno drugom pravcu. 

Žene koje su bile deo istraživanja priznale su da prave buku, ali ne za vreme orgazma. Čak 66% ispitanica reklo je da to čini kako bi ubrzale partnera u postizanju vrhunca, dok neverovanih 87% njih smatra da na taj način jačaju samopouzdanje svog partnera. Mali broj žena rekao je da prave buku kako bi se oslobodile dosade, umora ili bola tokom odnosa. 

Utvrđeno je da žene uzdišu pre ili tokom muške ejakulacije. Da, to znači da žene tokom seksa stenju ne iz sopstvenog zadovoljstva, već zbog većeg zadovoljstva svog partnera. To međutim može da dovede do problema u seksualnom životu. 

- Ako glumite orgazam, signalizujete svom partneru da sve radi kako treba, čak i onda kada nije na pravom putu. Stenjanjem se služite onda kada se stvari odvijaju kako treba, a ne suprotno -ističe seksualni savetnik Peti Brisben.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi