Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

SDS-ovci prešli u SNSD

Bosna i Hercegovina

Izvor: Srna     07.09.2016 u 10:48 h 0

SDS-ovci prešli u SNSD

TESLIĆ - Dio članstva Mjesnog odbora SDS-a u Očaušu, opština Teslić, napustio je ovu političku partiju i prešao u SNSD, nezadovoljni načinom rukovođenja u teslićkom SDS-u i odnosom prema svojim članovima.


Milorad Gotovac rekao je da je razlog napuštanja SDS-a to što "pravo i istinsko članstvo koje je i osnovalo ovu političku stranku danas doživljava da bude marginalizovano i poniženo".

"Poslije više od 20 godina rada u SDS-u dobijamo kritike od aktuelnog rukovodstva da smo neaktivni i pasivni. Umjesto pohvale ili zahvalnice, mi stari članovi dobili smo šamar", istakao je Gotovac, koji je devet godina vodio mjesni odbor SDS-a u Očaušu.

Gotovac objašnjava da se zbog toga pridružio nekadašnjim stranačkim kolegama koji su u prethodnom periodu napustili SDS i povjerenje dali SNSD-u.

Predsjednik teslićkog SNSD-a Dragan Bogdanić potvrdio je Srni da je dio aktivista napustio SDS i prešao u SNSD.

Bogdanić navodi da je naselje Očauš "srce SDS-a" i da je iz tog mjesta pokrenuta "cjelokupna priča zvana SDS Teslić".

On ističe da je među aktivistima koji su napustili SDS i Milorad Gotovac, koji je devet godina bio predsjednik ovog mjesnog odbora, te aktivisti Čedo Lazić, Zoran Marković, Drago Kitanović i Zoran Vasić.

Bogdanić kaže da je u posljednje vrijeme evidentan prelazak članova SDS-a u SNSD, podsjetivši na Đorđa Klječanina, koji je nakon prelaska kandidovan za odbornika na listi SNSD-a.

Bogdanić kaže da bivši aktivisti SDS-a upozoravaju da teslićki odbor SDS-a "isključivo vodi aktuelni načelnik opštine Milan Miličević sa nekoliko ljudi sa kojima je u rodbinskim odnosima".


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi