Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Bajić: Bez Mande nema ni serije ''Selo gori, a baba se češlja''

Film i TV

Izvor: Informer     02.09.2016 u 09:48 h 0

Bajić: Bez Mande nema ni serije ''Selo gori, a baba se češlja''

Glumac Nedeljko Bajić priznaje da poslije odlaska svog prijatelja i kolege Milorada Mandića Mande više neće biti ni serije ''Selo gori, a baba se češlja''. U popularnom serijalu Bajić igra Radoslava, ali zbog smrti njihovog Milašina, 101. epizoda će definitivno biti i posljednja.


Sin Radoša Bajića, reditelja te serije, priznaje da je bez Mande taj projekat izgubio svaki smisao.

“Mi nismo samo glumili, mi smo živeli u toj seriji. Sećam se 2006. godine kada je Manda prvi put došao na snimanje doneo je flašu viskija i saopštio da mu se rodio sin Andrija. Stvorila se jedna spona između nas, bliskost i jaka veza koja se prenela i na ekran i to je jedan od razloga uspeha serije. Ta iskrenost i čestitost, pristup životu bez laži i foliranja osvojio je gledaoce. Sada kada više toga nema, žao nam je. I kada bismo želeli da nastavimo nemamo s kim. Mande više nema, mog velikog druga i brata, a to je ostavilo rupu na srcu svima nama” kaže Bajić.

Dodaje da mu je prijatno što sarađuje i sa ocem Radošem i sa sestrom Jelenom, koja je takođe rediteljka.

“Mislim da je to privilegija u ovim vremenima kada ljudi najveći deo života provode na poslu sa kolegama nauštrb porodice. Mi smo imali tu sreću da možemo da radimo zajedno. Radim sa ocem, suprugom, sestrom, zetom...”, priča mlađi Bajić.

Ističe da on umije da odvoji privatan život od poslovnog.

“U nekim trenucima to bude teško jer postoje problemi na poslu, ali smo naučili da poslovno i privatno odvojimo. Dešava se da se svađamo i raspravljamo oko posla i to sa strane može da izgleda dramatično. Onda pređemo na privatne stvari i razgovaramo sasvim normalno. Radimo zajedno, delimo tu koricu hleba, ako je dinar, podelimo ga, ako je milion, takođe, jer smo svi za njega zaslužni”, zaključuje Bajić. 


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi