Cafe.ba
Za vaš uređaj je dostupna aplikacija
Instaliraj

Astro otkriva: Evo o čemu mašta njegov znak

Lifestyle

Izvor: B92     31.08.2016 u 21:54 h 0

Astro otkriva: Evo o čemu mašta njegov znak
FOTO: pixabay.com

Drage dame za ovo možda niste znale.


Ovan uživa u kupovini 

Pripadnici ovog znaka neustrašivi su i entuzijastični u svim poljima života, pa i u svojim malim opsesijama. 

Stalno traže nešta novo u životu, a tu glad najčešće zadovolje satima šopinga. Njihova opsjednutost kupovinom ide iz krajnosti u krajnost u tolikoj mjeri da im to u potpunosti preuzima život. 

Novac i luksuz Bik obožava 

Bikovi su stabilni, uporni i izdržljivi, a kvaliteti im pomažu da steknu dobru poziciju na poslu. Ne boje se da rade naporno, a sve sa jednim ciljem, da steknu što više novca. Veliki iznos na tekućem računu omogućava im uživanje u luksuzu koji cijene jednako kao i novac, ali ne ustručavaju se da ga troše na druge. 

Blizanci obožavaju tehnikom 

Živahni i društveni pripadnici ovog znaka opsednuti su tehnikom, koja im omogućava bolju komunikaciju sa svima koje vole. To je njihov prozor u svijet, a obožavaju ih zbog slobode koju im pružaju. Slabi su i na modu i spremni su cio dan da potoše na kombinovanje novih modnih trendova. 

Rak žudi za uspehom 

Saosećajni Rakovi uvijek su spremni da pomognu, ali samo ako se to ne kosi s njihovim uverenjima. Oni jasno izražavaju svoje stavove i svima pokazuju šta im se sviđa, a šta ne. Žude za uspehom i spremni su za to da idu i iznad svojih granica. Taj uspjeh je najčešće vezan za porodični i privatni život. 

Lav teži – nadmoći 

Pripadnici ovog znaka imaju određenu aristokratsku osobinu koja ih tjera da u svemu budu najbolji. Upravo je to njihova najveća opsesija, nadmoć i superiornost nad drugima. Vole drugima da pokažu da se odlično snalaze na svim poljima života. 

Djevica je opsjednuta redom 

Pedantne Djevice opsjednute su redom u tolikoj mjeri da im se život često samo oko toga i vrti. Najviše od svega cijene tačnost i disciplinu, a ako im to neko poremeti pretvaraju se u prave kraljice drame. Opsesija savršeno uređenim svakodnevnim rasporedom graniči se sa opsesivno-kompulsivnim poremećajem. 

Vaga žudi za ravnotežom 

Vage su sklone pretjeranom analiziranju, zato i ne čudi što su opsednuti životnom ravnotežom. Taj balans nastoje da postignu lijepim stvarima, bilo nakitom, putovanjima ili odjećom. Ovaj poriv ponekad i ne mogu da iskontrolišu. 

Škorpije vole lojalnost 

Pripadnici ovog znaka poznati su po svojoj misterioznoj i posesivnoj prirodi, pa u životu najviše žude za iskrenošću i lojalnošću. Oni žele odnose pune povjerenja, a svojom opsesijom smatraju veliku želju za znanjem i za okultnim. Ne libe se da pokažu svoje znanje koliko god to drugim znakovima išlo na živce. 

Putovanja su glavna interesovanje Strelca 

Baš kao i Ovnovima, i Strijelci najviše u životu obožavaju avanture i aktivnosti. I dok su drugi opsednuti nadmoći i iskrenim odnosima, njihova mala opsesija su putovanja i napraviće sve kako bi što češće putovali. Jedino se tako mogu riješiti viška energije po kojoj su toliko poznati. 

Jarac ima egocentričnu crtu 

I dok su drugim pripadnicima Zodijaka važnije materijalne stvari, Jarac je opsjednut samim sobom. On ima egocentričnu crtu koja ga tjera da sve napravi u svoju korist, bez obzira da li će povrijediti nekoga ili ne. Upustiće se u lov na uspjeh i gaziti po drugima, osim ako ga strah da će izgubiti nešta još važnije ne natera da odustane. 

Vodolija želi da bude najkreativnija u društvu 

Šarmantni pripadnici ovog znaka imaju stalnu potrebu da budu najkreativniji u društvu. Stalno nešta stvaraju i pravi su inovatori, ali to više rade za svoju dušu nego zbog uspjeha. Iako im priznanja gode, bitnija im je titula najkreativnijeg znaka u društvu. 

Ribama bliske “nezdrave” navike 

Ribe su pravi sanjari i žive u vlastitom svijetu koji su skrojili po svojoj mjeri. Pripadnici ovog znaka su labilni i zato ne čudi što se lako navuku na nezdrave navike, poput brze hrane, kockanja ili alkohola. Jednom kad to probaju postaju toliko time zaokupljeni da se teško mogu izvući.


Pratite Cafe.ba putem aplikacija za Android i iPhone i društvenih mreža FacebookTwitter.

Komentari
Ostavite komentar
Svako širenje mržnje na portalima zakonski je kažnjivo.
Komentari koji sadrže vrijeđanje, psovke, i vulgarane riječi biće izbrisani.


× Početna Najnovije Najčitanije Vijesti Sport Magazin Nauka i tehnologija Zvijezde i tračevi Muzika Film i TV Auto moto Lifestyle Zabava Gradovi Tekstovi pjesama Oglasi